Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Αυγούστου 2019

Φιλική ισοπαλία στο Αλκαζάρ (1984)

Σαν σήμερα στις 22/8/1984, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο Αλκαζάρ την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 1984-1985...
 
Ο Δικέφαλος με τον Αυστριακό τεχνικό Βάλτερ Σκότσικ στον πάγκο του, μπροστά σε 6.000 θεατές, παρουσιάστηκε πολύ καλός και εντυπωσίασε στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού, δείχνοντας πως έγινε εξαιρετική δουλειά ως τότε στην προετοιμασία.

Στο σκορ προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στο 14' με τον Κωστίκο, οποίος αξιοποίησε ιδανικά την έξυπνη μπαλιά του Βασιλάκου στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Πλίτση, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 71' με κεφαλιά του Μητσιμπόνα μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Ανδρεούδης και αφούπρώτα η μπάλα αναπήδησε στο στήθος του Τερζή.

Η ΑΕΛ που επίσης ήταν πολύ καλή στην αναμέτρηση, είχε δύο δοκάρια με σουτ των Κμίετσικ στο 7' και Κυριλίδη στο 75'.
Ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή στογμή στο 28' όταν σε σέντρα του Τσουρέλα ο Πάπριτσα αν και βρέθηκε μόνος στο σημείο του πέναλτι, έπιασε καρφωτή κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ! 

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Γιούρισιτς, Αλαβάντας, Σκαρτάδος, Ψαρράς, Κωστίκος και από την ΑΕΛ οι Πατσιαβούρας, Παραφέστας, Άνταμτσικ, Γκαλίτσιος, Ανδρεούδης.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ:
Πλίτσης, Παραφέστας (70' Ντέσας), Πατσιαβούρας, Μητσιμόνας, Γκαλίτσιος, Κμίετσικ, Ρήγας (70' Αλεξούλης), Κυριλίδης, Άνταμτσικ, Ανδρεούδης (80' Κολομητρούσης), Βαλαώρας (70' Αγορογιάννης).

ΠΑΟΚ: Τερζής, Τσουρέλας, Ιωσηφίδης (46' Σίγγας), Γιούρισιτς, Αλαβάντας, Σκαρτάδος, Δαμανάκης (46' Καρασαββίδης), Ψαρράς, Πάπριτσα, Βασιλάκος, Κωστίκος (46' Αλεξανδρίδης).


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4